DHP-L Varius Pro+DHP-L Varius Pro + er en væske/vand varmepumpe, hvor varmepumpens afgivende effekt tilpasses boligens varmetab ved at frekvensregulere på kompressoren og de indbyggede cirkulationspumper.
Ved at forfine alle tekniske detaljer har vi med denne varmepumpe en top performer. Dette giver forbrugeren en varmeregning, der ligger helt i bund, hvilket betyder besparelser dag efter dag år efter år.

Varmepumpens styres via en har farve-touchskærm, hvorfra alle væsentlige parametre nemt og intuitivt kan justeres. Helt automatisk sikrer varmepumpens styring, at der altid er optimale forhold i form af rette temperaturdelta på både varmeoptager-siden og på varmeafgiver-siden. Under produktion af varmt vand optimeres ydelsen også, så der opnås hurtig og effektiv opvarmning af varmt vand med høj temperatur. Oven i alt dette er DHP-L Varius en af de få eksklusive varmepumper på markedet, der kan producere varmt vand samtidig med, at boligen opvarmes og det med samme effektivitet som ved boligopvarmning. DHP-L Varius Pro+ kan kobles direkte på Danfoss Online, så overvågning og ændring af driftparametre er muligt via PC eller app.
DHP-L Opti har en separat varmtvandsbeholder, DWH (tilbehør) – hvilket er ideelt i lavloftede rum.

A +++ energiklasse, når varmepumpen er en del af et integreret system

A ++ energiklasse, når varmepumpen er den eneste varmekilde

Energiklasse henhold til Eco-design direktiv 811/2013


DHP-L Varius Pro+

Tekniske dataBest.nr.BeskrivelseVVS-nr.

DHP-L Varius Pro+

086L4233 Frekvensreguleret varmepumpe 5-17 kW med hotgasveksler. Uden varmtvandsbeholder. Energimærke A+++, brugsvandsmærke A.34 6708.005
086L4267 Frekvensreguleret varmepumpe 3-12 kW med hotgasveksler. Uden varmtvandsbeholder. Energimærke A+++, brugsvandsmærke A.34 6708.003


Litteratur2 Fundne dokumenter: 1 brugervejledning og 1 case stories


Brugervejledning
 
Danfoss Online brugervejledning
Df_UG_VUBQE201_DA_X020105_.pdf (0,7 Mb), Litteratur-nr.: VUBQE201, Sprog: Dansk, Udgivelsesdato: 15/05 2013
 


Case Stories
 
Case story Danfoss Link App. Præcis varmestyring når og hvor som helst.
LinkApp_VZJPC101_juni_LR.pdf (0,5 Mb), Litteratur-nr.: VZJPC101, Sprog: Dansk, Udgivelsesdato: 06/07 2015